Prodat Domek, Shah Alam, Selangor, Malajzie, Kota kemuning

Prodat - Cod. 39918

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 743.22 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Podpis Bungalov dům. Vzácná příležitost vlastnit pravděpodobně jediný signaturní bungalovový dům v KK Hills, který je zcela (NOVÝ). Všechny domy Signature BUNGALOW byly dříve obsazeny. Kopce KK se nacházejí v centru kurzu Kota Permai GOLF. Nejprestižnější místo v Kota Kemuning a pravděpodobně v Shah Alam. Zde je vaše šance, jak dostat jediný prázdný bungalov Signature. Žádní agenti, žádní spolupracovníci, pouze skuteční kupci. Cena není obchodovatelná. Udělejte prohlášení, koupte si svůj podpis bungalov!

Takže vaše pravděpodobně přemýšlel, existuje tolik bungalovů v kota kemuning. Která část kota kemuningu je nejlepší ?? Samozřejmě kdekoli v blízkosti golfového hřiště. Ale hádejte co, v KK je jen jedna oblast, která je PRÁVO uprostřed (uvnitř) golfového hřiště a to je Kota Kemuning Hills. To je důvod, proč Kota Kemuning Hills byla a bude vždy nejlepším místem k životu v Kota Kemuning. Koupíte si svůj vysněný domov pro vaši rodinu. V KK není jiné místo lepší než v KK horách !!

Koupě tohoto domu přijde na bílé golfové členství, které stojí rm120 000. Dont think dvakrát, pokud máte rozpočet, koupit tento krásný kus. Dejte své rodině to nejlepší.

Cena je neobchodovatelná. Jak jsem řekl, jedná se o nejnovější dům na nejlepším místě s nejlepší komunitou. Zeptejte se, pouze pokud je vaše kapsa dostatečně hluboká, jinak byste mohli zvážit 2. nejlepší jinde.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB