Prodat Dvoupokojový, Setia Indah, Johor, Malajzie, Jalan Setia 12/1 Setia Indah johor bahru

Prodat - Cod. 31341

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 916 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 19

Sky Oasis Residences se nachází podél Jalan Setia 12/1 v Setia Indah, Johor. Jedná se o výtah s výtahem, který byl vybudován na pozemku s vlastním pozemkem. K dispozici je 434 jednotek se čtyřmi vzory a zastavěnými plochami 756 až 1,003 sq ft.

Vybavení tohoto apartmánu zahrnuje krytá parkovací místa, městský park o rozloze 18 akrů, nekonečný bazén, terasa na obloze, tělocvična a další. Tato nemovitost má také 24hodinové bezpečnostní služby.

V blízkém okolí je mnoho zařízení, jako jsou obchody, restaurace, banky, kliniky a další. Některé školy v okolí zahrnují Taman Daya 2 střední školy, Foon Yew 5 čínské základní školy a Mount Austin národní školy. Je to také jen kousek od města Tesco Tebrau, města AEON Tebrau a nemocnice Sultan Ismail.

Tento servisní apartmán je snadno dostupný přes Jalan Setia 12/1, který je spojen s Jalan Setia 2, Jalan Daya a Jalan Mutiara Emas Utama. Ve veřejných prostorách je také k dispozici vysokorychlostní internet.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB